Tuinonderhoud

Onderhoud

Met Karsten Kraan Tuinen blijft uw tuin in topconditie. Wij verzorgen de specialistische snoei van hoge bomen en ziektegevoelige fruitbomen. Ze kappen en (ver)planten en zijn gespecialiseerd in vormsnoei (wolken, bollen et cetera).

Karsten Kraan Tuinen maakt uw buitenruimte met zorg en passie gereed voor elk seizoen. Onze specialisten kunnen de volledige tuinzorg voor u uit handen nemen. Ze behalen het beoogde eindbeeld en tillen uw tuin naar een hoger niveau. Periodiek of eenmalig, na ons onderhoud geniet u nog meer van al het mooie dat uw buitenruimte te bieden heeft.

 • Mijn vrouw en ik wilden de voortuin veranderen. Het zou een tuin moeten worden met weinig onderhoud, maar ook niet alleen met tegels en stenen. Wel wat groen en plaats voor 1-2 auto’s. Bovenal moest het een mooie tuin worden. Wij namen contact op met Karsten en hij zou ons verrassen. Inderdaad, hij kwam met een schitterend plan. Alles werd zorgvuldig doorgenomen. Hij nam alle tijd voor een goed advies. Ook aan de aanschaf van planten en bomen werd veel en deskundig aandacht besteed. Kortom: een perfecte voorbereiding. De aanleg van onze tuin kon beginnen. Heel voortvarend, regelmatig geassisteerd door goed en vriendelijk personeel, werd onze voortuin aangepakt. Ook op het terrein van verlichting bent u bij Karsten op het juiste adres. Misschien gaan we ooit de achtertuin veranderen. Wij weten dan één ding zeker: wij kiezen opnieuw voor Karsten Kraan.
  Gerda en Sicco Kooistra
 • Wij leerden Karsten Kraan enkele jaren geleden kennen tijdens de stageperiode welke hij volbracht bij ons bedrijf. Vanaf dag een was het duidelijk dat het ging om een vakman en een toekomstige ondernemer. Die stage werd uiteraard goed afgerond en Karsten wist te slagen op 'Excellent' niveau. Vervolgens startte Karsten zijn eigen bedrijf en was de samenwerking met Groenregie een feit. Inmiddels is Karsten Kraan Tuinen een van onze belangrijkste onderaannemers geworden. Snelheid, precisie, vakmanschap en het nakomen van afspraken staan hierbij centraal. Telkens staan wij er nog steeds van te kijken hoe Karsten onze opdrachten en werkzaamheden nauwkeurig uitvoert met een uiterste vakbekwaamheid. Eventuele garantie en service werkzaamheden worden eveneens keurig geregeld. Wij zijn zeer tevreden met deze samenwerking en hopen op een langdurige werkrelatie voor de toekomst!
  John de Zoete
  Groenregie BV
 • Zo’n 7 jaar geleden vond ik een briefje in mijn bus met de wervende tekst: “Heeft u ook zoveel bladeren in uw tuin, ik ruim ze graag voor u op.” Zo is het op zijn 13e jaar begonnen. Inmiddels heeft Karsten zich als jonge ondernemer verder geschoold, en heeft zich ontwikkeld tot een volleerd 1e klas hovenier. Ook is zichtbaar hoe hij zijn materieel steeds meer heeft uitgebreid. Bij ons doet hij op regelmatige afspraak het tuinonderhoud, en dat doet hij heel goed, vooral in (vorm)snoei is hij een meester. Na vertrek ziet de tuin er geweldig uit. Daarnaast heeft Karsten een omvangrijk netwerk aan toeleveranciers en werkt hij samen met vakmensen op allerlei gebied. Het is fijn om te weten dat naast hij ook tuinontwerp en de realisatie hiervan verzorgd, waar wij dit najaar gebruik van maken. Wij kunnen Karsten en zijn team van harte aanbevelen.
  Fam. Vriesman