Tuinontwerp

Ontwerp

De eerste stap richting een originele tuin is een professioneel en goed uitgedacht ontwerp. Een vrucht van creatieve en ervaren hoveniers en/of architecten met gevoel voor ruimte en sfeer. Een opzet waarbij rekening is gehouden met al uw wensen en ideeën. Daarbij kijkt Karsten Kraan ook naar de mogelijkheden die de buitenruimte zelf biedt. We kunnen u, indien gewenst, adviseren over stijlen en elementen die goed bij uw tuin en woning passen.

Pas wanneer u honderd procent tevreden bent met de schetsen meten we alles nauwkeurig in en gaan we aan de slag met het definitieve ontwerp. Al dan niet vergezeld met deelplannen voor beregening, verlichting, beplanting en bestrating.

Ook ontvangt u een overzichtelijke offerte voor de aanleg of de verbouwing van de buitenruimte. Zo weet u precies welke kosten bij de werkzaamheden komen kijken.

 • Mijn vrouw en ik wilden de voortuin veranderen. Het zou een tuin moeten worden met weinig onderhoud, maar ook niet alleen met tegels en stenen. Wel wat groen en plaats voor 1-2 auto’s. Bovenal moest het een mooie tuin worden. Wij namen contact op met Karsten en hij zou ons verrassen. Inderdaad, hij kwam met een schitterend plan. Alles werd zorgvuldig doorgenomen. Hij nam alle tijd voor een goed advies. Ook aan de aanschaf van planten en bomen werd veel en deskundig aandacht besteed. Kortom: een perfecte voorbereiding. De aanleg van onze tuin kon beginnen. Heel voortvarend, regelmatig geassisteerd door goed en vriendelijk personeel, werd onze voortuin aangepakt. Ook op het terrein van verlichting bent u bij Karsten op het juiste adres. Misschien gaan we ooit de achtertuin veranderen. Wij weten dan één ding zeker: wij kiezen opnieuw voor Karsten Kraan.
  Gerda en Sicco Kooistra
 • Wij leerden Karsten Kraan enkele jaren geleden kennen tijdens de stageperiode welke hij volbracht bij ons bedrijf. Vanaf dag een was het duidelijk dat het ging om een vakman en een toekomstige ondernemer. Die stage werd uiteraard goed afgerond en Karsten wist te slagen op 'Excellent' niveau. Vervolgens startte Karsten zijn eigen bedrijf en was de samenwerking met Groenregie een feit. Inmiddels is Karsten Kraan Tuinen een van onze belangrijkste onderaannemers geworden. Snelheid, precisie, vakmanschap en het nakomen van afspraken staan hierbij centraal. Telkens staan wij er nog steeds van te kijken hoe Karsten onze opdrachten en werkzaamheden nauwkeurig uitvoert met een uiterste vakbekwaamheid. Eventuele garantie en service werkzaamheden worden eveneens keurig geregeld. Wij zijn zeer tevreden met deze samenwerking en hopen op een langdurige werkrelatie voor de toekomst!
  John de Zoete
  Groenregie BV
 • Zo’n 7 jaar geleden vond ik een briefje in mijn bus met de wervende tekst: “Heeft u ook zoveel bladeren in uw tuin, ik ruim ze graag voor u op.” Zo is het op zijn 13e jaar begonnen. Inmiddels heeft Karsten zich als jonge ondernemer verder geschoold, en heeft zich ontwikkeld tot een volleerd 1e klas hovenier. Ook is zichtbaar hoe hij zijn materieel steeds meer heeft uitgebreid. Bij ons doet hij op regelmatige afspraak het tuinonderhoud, en dat doet hij heel goed, vooral in (vorm)snoei is hij een meester. Na vertrek ziet de tuin er geweldig uit. Daarnaast heeft Karsten een omvangrijk netwerk aan toeleveranciers en werkt hij samen met vakmensen op allerlei gebied. Het is fijn om te weten dat naast hij ook tuinontwerp en de realisatie hiervan verzorgd, waar wij dit najaar gebruik van maken. Wij kunnen Karsten en zijn team van harte aanbevelen.
  Fam. Vriesman